Interiören i SPM Instrument USA:s nya utbildningscenter
SPM Instrument USA:s nya utbildningscenter i North Canton, Ohio.

SPM Instrument USA expanderar och öppnar nytt kontor

SPM International och SPM Instrument USA är glada över att tillkännage öppnandet av ett nytt kontor i Ohio.

Tack vare stödet från kunder och partners över hela landet fortsätter SPM Instrument USA att växa. Det nya kontoret ligger i North Canton, Ohio och kommer att fungera som regionalt utbildningscentrum för mellersta USA samt bidra till att öka stödet till SPM-kunder i regionen.

SPM Instrument USAs huvudkontor ligger i Eugene, Oregon, med en filial i Windsor Locks, Connecticut. Patrick Parvin, VD för SPM Instrument USA: "Med ett kontor i varsin ände av landet är det nu rätt tidpunkt för oss att etablera ytterligare ett kontor som kan täcka delstaterna i centrala USA. Vårt nya kontor i Ohio gör det möjligt för oss att vidareutveckla våra tjänster till kunder inom industrier i och runt mellanvästern, liksom att utöka vårt team av specialister samtidigt som vi fortsätter vår tillväxt i Nordamerika."

För att stödja sin tillväxtstrategi söker SPM Instrument USA aktivt nya ambitiösa partners till en utökning av distributionsnätet i Nordamerika, samt nya kollegor som vill vara en del av framgången och bidra med sin kunskap och expertis till kontoren i Oregon, Ohio eller Connecticut.

För mer information om de tjänster som kontoret i Ohio erbjuder, kontakta Ron Kittle, 330-354-8907 eller ronkittle@spminstrument.com.