Om SPM Instrument

Om SPM Instrument

SPM Instrument AB är världsledande inom tillståndskontroll. Vi har levererat lösningar med överlägsen prestanda till industrier världen över i 50 år, och vi brinner för det vi gör. Vi fokuserar helt på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll i världsklass – det skiljer oss från andra.

Patent och varumärken

SPM Instrument AB innehar flera globala patent för HD-teknologi och andra uppfinningar. De globala patenten täcker algoritmerna i HD-teknologierna, som ger lätt tolkade mätresultat med oöverträffad tydlighet och skärpa.

Förvänta dig leverans med högsta kvalitet

Eftersom våra kunder är vår viktigaste tillgång är en kontinuerlig förbättring av vårt företags prestationer ett av målen på SPM. Vi är stolta över att kunna leverera produkter och tjänster i enlighet med den internationella kvalitetsstandarden ISO till våra kunder och samtidigt värna om vår miljö.

Karriär

SPM Instrument är ett innovativt företag där vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för tillståndskontroll av roterande maskiner. Ökande produktvolymer och en ständig utveckling av nya produkter gör att vi räknar med att växa stort och vi är alltid intresserade av människor med framåtanda som vill jobba hos oss.