Kraften i våra innovationer – inklusive den ultraeffektiva och patenterade HD-teknologin – gör det möjligt för våra kunder att utnyttja potentialen i världens mest effektiva lösningar för tillståndskontroll.

Industry 4.0 related icons

Smartare data, skarpare analyser

Felfria data är grunden för framgångsrikt beslutsfattande, såväl för människor som för system som involverar med artificiell intelligens. De högupplösta data som levereras av våra lösningar för tillståndskontroll är helt i linje med Industri 4.0-filosofin – intelligenta data med överlägsen kvalitet som är perfekt lämpade för industriella IoT-system och Big Data. Resultatet är mer exakta förutsägelser och skarpare analys.

Förbättrad prestanda

Konditionsbaserat underhåll och Industri 4.0 är en perfekt match. Data från våra patenterade HD-teknologier inkluderade i din statistik möjliggör förbättring av prestanda och effektivitet genom att ge en djupgående vy av driftskonditionen på din roterande utrustning. Att kombinera produktionsrelaterade data med systematiskt inhämtade HD-vibrationsdata ger en utmärkt bas för välgrundade strategiska val och underhållsprioriteringar.

Anslutbarhet

I Industry 4.0 är förmågan att utbyta data avgörande. SPM:s lösningar för tillståndskontroll erbjuder många sätt att kommunicera högkvalitativa data om maskinkondition till IoT-enheter, överordnade system, centrala servrar eller molntjänster, samt att ta emot data från andra anslutna enheter för att säkerställa att det tas hänsyn till alla relevanta konditionssparametrar. Ett övervakningssystem från SPM är en värdeskapande tillgång för ditt företag.

Optimal flexibilitet

I den digitala värld som är Industri 4.0 levererar SPM:s lösningar för tillståndskontroll högkvalitativa och relevant adata på flera nivåer; från råa, obearbetade mätdata, via data som bearbetas med hjälp av våra sofistikerade digitala HD-algoritmer, hela vägen till förfinade, färdigutvärderade och handlingsbara data om maskinkondition. Denna kapacitet att tillhandahålla intelligent och anpassad input på önskad detaljnivå är unik.