SPM Instrument startar nytt dotterbolag i Sydafrika

SPM International offentliggör nu etableringen av det nya dotterbolaget SPM Instrument PTY. Med bas i Durban, Sydafrika, kommer det nya bolaget att hantera affärer i länderna söder om Sahara, och därmed lägga grunden för ytterligare tillväxt i regionen.

SPM International fortsätter sin internationella expansion och utökar kontinuerligt sitt globala försäljnings- och servicenätverk. I och med etableringen av det nya dotterbolaget i Durban riktar sig koncernen mot afrikansk industri inom alla sektorer med lösningar i världsklass för tillståndskontroll och processoptimering.

SPM Instrument PTY kommer att betjäna och stödja slutanvändare och partners under ledning av Vladislav Mustafin, som arbetat inom SPM Instrument sedan 2013 och har gedigen erfarenhet av att bygga hållbar tillväxt för företaget.

Med vår omfattande produktportfölj och djupa kunskap inom ett brett spektrum av branscher är vi övertygade om att vi har mycket att erbjuda. Vi ser fram emot att växa på den afrikanska marknaden och sätta avtryck som en långsiktig leverantör, arbetsgivare och partner i regionen söder om Sahara,” säger Vladislav Mustafin.

Företaget är i ett tidigt etableringsskede och med målet att avsevärt öka marknadsandelen i Afrika vidtar nu rekrytering av personal och partnersamarbeten.

SPM Instrument är en global ledare inom teknologi för tillståndskontroll och processoptimering. Vår produktlinje är resultatet av över femtio års erfarenhet och kontinuerlig innovation. Vi fokuserar uteslutande på att utveckla produkter i världsklass för driftsäkerhet och underhåll i världsklass, och vi brinner för det vi gör. Som en pålitlig leverantör till ledande aktörer och OEM:er i ett stort antal industrier globalt, är vi stolta över att leverera framgångsrika resultat till våra kunder.

För mer information, vänligen kontakta: 
Vladislav Mustafin, VD, SPM Instrument PTY: +27 63 222 2927 
Rikard Svärd, Global Sales Director, SPM Instrument AB: rikard.svard@spminstrument.se