SPM Instrument lanserar nya versioner av det högpresterande onlinesystemet Intellinova Parallel EN

Intellinova® Parallel EN är det mest avancerade systemet inom produktfamiljen Intellinova. Denna mycket sofistikerade tekniska lösning är lämplig för majoriteten av industriell utrustning. Med samma branschledande teknik och funktionalitet som de övriga varianterna av Intellinova Parallel EN innebär de båda nya versionerna en utökad flexibilitet och ett ännu bredare användningsområde, vilket ger kunder ytterligare möjligheter att skräddarsy den övervakningslösning som passar bäst för varje applikation.

Mångsidig portabel version

Den nya bärbara versionen av Intellinova Parallel EN är idealisk för koncepttester eller tillfällig övervakning av kritiska maskiner, samt för dataloggning på flera kanaler. Denna version ger också serviceföretag som erbjuder mättjänster möjlighet att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv lösning för tillståndskontroll med överlägsen teknologi. Systemet, som kommer i en väska med kontakter, interna mätkablar och nätaggregat, är enkelt att flytta efter behov.

Parallell mätning på trettiotvå kanaler i samma skåp

För högpresterande onlineövervakning av stora kritiska maskiner med många mätpunkter är den nya 32-kanalsversionen ett effektivt val. Komplett med systemenheter, skåp, inbyggd kablage, nätaggregat med plintar och DIN-skena maximeras antalet mätpunkter per skåp.

Överlägset effektiv tillståndskontroll

Intellinova Parallel EN-systemet är designat för att hantera krävande industriella miljöer och komplexa driftförhållanden. Det är idealiskt för tillståndskontroll på industriell utrustning med höga krav på tillgänglighet. Systemet utnyttjar HD-teknologi, världens mest effektiva metoder för övervakning av vibrationsnivåer samt kugghjuls-, lager- och smörjkondition, med oöverträffade varningstider för nedsatt maskinkondition. 

För mer information, vänligen kontakta:

SPM Instrument AB
Telefon +46 (0)152-225 00 eller info@spminstrument.se.