SPM Instrument Finland firar trettio år

Den 26 november 2016 fyller SPM Instrument Finland, ett av SPM-koncernens första dotterbolag, trettio år.

Sedan starten har SPM Instrument Finland levererat ett komplett sortiment av produkter och tjänster relaterade till planering, genomförande, utbildning och stöd för industriell tillståndskontroll till kunder över hela landet. Viktiga branscher för SPM Finland är papper och massa, stål, kemikalier, energi, OEM och marin.

"SPM Instrument har haft ett nära samarbete med den finländska industrin i årtionden och kommer att fortsätta att tillhandahålla kunskap och avancerad teknik för att hjälpa kunder att lösa sitt dagliga arbete inom förebyggande underhåll. Vi är stolta över att vara leverantören av de nya HD-teknologierna, som ger de längsta förvarningstiderna i vår bransch och bidrar till att bana väg för våra kunders verksamhetsoptimering," säger SPM Finlands VD Juha Pylkkänen.

SPM Instrument Finlands första kontor öppnades i Malmgård i de norra delarna av Helsingfors 1986. Idag bedriver företaget sin verksamhet i Esbo, Finlands centrum för högteknologisk industri nära den finska huvudstaden. SPM Instrument Finland täcker även industrier i Estland.