Leonova instruments now available in convenient package solutions

Leonova-instrumenten nu i praktiska paketlösningar

De sofistikerade handhållna instrumenten i familjen Leonova finns nu i färdigsydda paket, som gör det enkelt för kunderna att hitta och välja rätt paket till ett mycket attraktivt pris.

De fasta paketlösningarna underlättar för kunder att förstå och jämföra erbjudanden, och i slutändan välja den perfekta lösningen för sina behov inom tillståndskontroll med ronderingsmätning. Paketlösningarna är rationella och erbjuder ett bra och kostnadseffektivt tillfälle att komma igång med ronderingsmätning, komplettera befintlig utrustning för tillståndskontroll med ytterligare högpresterande instrument, eller byta från instrument av andra fabrikat.

Leonova Diamond och Leonova Emerald innehåller mätmetoderna HD ENV och SPM HD för vibrations- respektive stötpulsmätning. Med kristallklara mätresultat och oöverträffade varningstider är HD-teknologierna världens mest effektiva mätmetoder inom tillståndskontroll.

Instrumenten kommunicerar med diagnostik- och analysmjukvaran Condmaster Ruby, som ingår i vart och ett av paketen för Leonova Diamond och Leonova Emerald. Denna omfattande programvara är mycket effektiv för att hantera olika aspekter av tillståndskontroll och vibrationsanalys.

Paketen är konstruerade med våra kunder i åtanke och erbjuder stigande nivåer av funktionalitet, med ett optimalt förhållande mellan pris och prestanda i varje paket.

För Leonova Diamond respektive Leonova Emerald finns tre fördefinierade paket. Dessutom erbjuds även ett paket för Leonova Diamond Aligner. Detta instrument är speciellt utvecklat för snabb och problemfri axeluppriktning enbart, och är lämpligt för de flesta maskinkombinationer, med kopplade eller okopplade axlar.