Det högpresterande onlinesystemet Intellinova Parallel EN lanseras med åtta kanaler

SPM Instrument fortsätter att expandera det avancerade onlinesystemet Intellinova Parallel EN och lanserar nu en version med åtta kanaler. Sett till kostnad per kanal är den nya versionen Intellinova Parallel EN 8 en extremt kostnadseffektiv lösning för onlineövervakning av kritiska maskiner. Systemet är ett utmärkt val för exempelvis koncepttester eller för övervakning av produktionskritisk utrustning med ett mindre antal mätpunkter.

Den kraftfulla parallella och synkrona mätkapaciteten möjliggör stor variation på mätkonfigurationer för en mängd olika applikationer. Systemet rymmer åtta kanaler, parallellt kopplade till dubbla digitala signalprocessorer. Utnyttjandet av båda processorernas kapacitet parallellt på alla åtta kanaler ger maximal flexibilitet. Till exempel kan två- och trekanalsmätningar sättas upp på valfria kanaler, oberoende av fysisk anslutning till processor, vilket möjliggör bland annat fasmätning mellan vilket kanalpar som helst.

Flexibilitet och avancerad signalbehandling är utmärkande egenskaper hos systemen i Intellinova Parallel EN-familjen. De är designade för att hantera krävande industriella miljöer och komplexa driftförhållanden och idealiska för tillståndskontroll på industriell utrustning med höga krav på tillgänglighet. Systemen utnyttjar HD-teknologi, världens mest effektiva metoder för övervakning av vibrationsnivåer samt kugghjuls-, lager- och smörjkondition, med oöverträffade varningstider för nedsatt maskinkondition.

För mer information, vänligen kontakta:

SPM Instrument AB
Telefon +46 (0)152-225 00 eller info@spminstrument.se.