SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Teknisk samordnare

Vår R&D-avdelning utvecklar programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner. Vi behöver nu förstärka teamet med en teknisk samordnare som vill arbeta i en bred och variationsrik roll med att stötta R&D-organisationen med olika slags arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter

Som vår tekniska samordnare kommer du att ha en minst sagt varierad vardag med många olika arbetsuppgifter och delegerat ansvar. Du kommer att vara inblandad och delta i mycket utvecklingsarbete och projekt vilket ställer krav på struktur och att kunna hantera många uppgifter samtidigt. Tjänsten innebär bland annat att planera, samordna och följa upp utredningar, samordna och leda olika projekt samt projektdokumentation. För den som vill arbeta ännu mer kreativt så finns möjlighet att i projektteam arbeta med att ta fram nya produkter eller annat arbete som driver utvecklingen framåt. Vidare innebär rollen mycket samarbeten och att samordna information till berörda.

Din bakgrund

Rollen passar dig som trivs i hetluften och som tycker om att ha många kontaktytor. Du behöver ha ett tekniskt kunnande och kan med fördel ha en ingenjörsbakgrund inom hårdvara, exempelvis inom elektronik. Har du jobbat i en liknande roll tidigare är det en fördel men inget krav. Huvudsaken är att du är van att samarbeta med andra och att du förutom det tekniska kunnandet har driv, kommunikationsförmåga och en härlig positiv inställning.

Du ges även möjlighet att få vara med och forma företagets arbete och påverka på ett mer övergripande plan.  

Dina personliga egenskaper

Som person har du en positiv och problemlösande inställning och vill ständigt jobba för förbättringar. Du har god projektförståelse och är van att driva arbeten och projekt. Vidare har du ett genuint intresse för andra människor och en god service- och samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs att du är van att hantera många arbetsuppgifter, är strukturerad och också mån om att komma i mål med arbeten.

Placeringsort

Tjänstens placeringsort är Strängnäs med tillsättning så snart som möjligt.

Låter den här tjänsten intressant för dig?

Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88. Din ansökan registrerar du snarast på www.norenlindholm.se.  Notera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera. SPM Instrument tillämpar arbetsprov i ett senare skede.

Välkommen med din ansökan!