Spontanansökan

Är du teknikintresserad och letar efter nästa steg i din karriär, men hittar ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan! Vi söker ständigt efter ambitiösa medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Hos oss finns det stora möjligheter för dig som har framåtanda.

Om oss

SPM Instrument är en innovativ marknadsledare som inriktar sig på utveckling, tillverkning och marknadsföring av utrustning för tillståndskontroll av roterande maskiner. Med över 50 års erfarenhet och global närvaro strävar vi ständigt efter att driva teknologins gränser och erbjuda högpresterande lösningar till våra kunder världen över.

Din profil

Vi välkomnar ansökningar från personer med intresse för teknik. Oavsett om du är ingenjör, tekniker eller har annan relevant erfarenhet uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan. Vi söker individer med följande egenskaper:

  • Teknikintresse och nyfikenhet
  • Problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande
  • Framåtanda och vilja att växa och utvecklas
  • Lagspelare med förmåga att arbeta självständigt
  • Kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta i tvärfunktionella team

Merparten av våra tjänster har Strängnäs som placeringsort.

Skicka din ansökan med meritförteckning till karriar@spminstrument.se. Berätta om din bakgrund, ditt teknikintresse och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för SPM Instrument. Vi går igenom spontanansökningar regelbundet och kontaktar dig om det dyker upp en möjlighet som matchar din profil.

Välkommen med din ansökan!