SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Att vara elektronikmontör hos oss innebär att du får ett stort ansvar att bygga elektronik för världsmarknaden. I tjänsten ingår bland annat skåpmontage, instrument- och givarbygge, funktionstest och kalibrering. Utöver detta utför vi kablagetillverkning, klämning/lödning samt en del ingjutning av elektronik. Meriterande bakgrund är ett t ex 3-årigt gymnasieprogram med inriktning mot el/elektronik eller motsvarande men vi tillämpar interna utbildningar.

Vi söker dig som till naturen är noggrann och tar stort eget ansvar. Vi tror att du har en förmåga att hålla god ordning och reda, med var sak på sin plats. Du har en bra förmåga att ta till dig information både skriftligt och muntligt, t ex genom ritningsläsning, arbetsinstruktioner, kvalitetsverifiering etc.

Meriterande:
  • Gymnasial utbildning inom teknik och teknisk industri
  • 1-2 års erfarenhet som elektronikmontör
  • Elektronikmontering/elektronikproduktion

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan med meritförteckning senast 28 feb till karriar@spminstrument.se.

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Halling via karriar@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.