SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Elektronikmontör

Till vår avdelning Operations & Materials söker vi montörer.

Vi söker dig som till naturen är noggrann, vi tror att du har en förmåga att hålla god ordning och reda, var sak på sin plats. Du har en god förmåga att ta till dig information både skriftligt och muntligt, till exempel genom ritningsläsning, arbetsinstruktioner, kvalitetsverifiering etc.

Att vara montör hos oss innebär att du får ett stort ansvar att bygga elektronik för världsmarknaden. I tjänsten ingår främst givarbyggnation, vilket är finmekanisk montering med inslag av elektronik där bland annat lödning kan förekomma.

Annan tillverkning som vi utför är skåpbyggnation, kablagetillverkning, montering av handinstrument inkl programmering, test och kalibrering.

Din profil

Lämplig bakgrund för att bli montör hos oss är exempelvis ett treårigt gymnasieprogram med inriktning mot el/elektronik eller motsvarande. Dock tillämpar vi internutbildning vilket gör att vi gärna ser sökande med annan typ av bakgrund och utbildning – det viktigaste är att du är en seriös person med en uttalad vilja att lära dig att arbeta efter instruktioner. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska. Då engelska är vårt koncernspråk är det meriterande om du behärskar även detta.

Placeringsort

Tjänstens placeringsort är Strängnäs.

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan med meritförteckning senast den 8 mars till karriar@spminstrument.se.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Niklas Halling via e-post niklas.halling@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.