SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Elektronikingenjör

Är du elektronikingenjör och vill ansluta till en organisation som karakteriseras av sin position som världsledande inom sin nisch? Nu söker vi dig som vill arbeta med programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner, produkter som är världsunika! Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Det är med stolthet vi kan säga att det går bra för oss! Därför utökar vi nu organisationen och söker en Elektronikingenjör till en spännande avdelning inom koncernen där du som elektronikingenjör kommer jobba med att designa, utveckla och underhålla elektriska system och instrumenteringsprodukter som bidrar till en tillförlitlig stötpuls- och vibrationsmätning.I denna tjänst kommer du främst att arbeta med hårdvara och elektronik.

På avdelningen finns det stor kompetens inom såväl mjukvara, hårdvara samt elektronik och du kommer att samarbeta med kompetenta kollegor där ni arbetar efter agila utvecklingsmetoder. Du möter dagligen tekniska utmaningar som utvecklar såväl dig som oss.

Till den här rollen söker vi dig med en bakgrund som Elektronikingenjör eller liknande relevant yrkeserfarenhet. Om du brinner för produktutveckling och att samarbeta med andra för att komma fram till de bästa lösningarna är detta tjänsten för dig. Vi letar efter dig som är utbildad ingenjör och gärna arbetat några år inom yrket. Du är en kreativ, engagerad och kommunikativ lagspelare som har ett extra öga för noggrannhet.

I rollen ingår 

Hos oss får du vara med i hela konstruktionskedjan av hårdvaran vilket innebär att du i samråd med dina kollegor är med från kravställning och vidare är du med vid utvärdering samt beslutsfattning kring val av komponenter.

Du erbjuds 

Rollen är som du förstår bred och du samverkar dagligen med andra ingenjörer och blir en del av samtliga steg i utvecklingsprocessen, detta tillsammans med vår toppmoderna teknik tror vi är något som positivt differentierar oss i ditt val av nästa arbetsgivare!

Hos oss blir du en viktig del av vår mycket ljusa framtid! Du kommer att jobba med den senaste tekniken men det stannar inte där, vi strävar hela tiden efter nya vägar att anpassa vårt erbjudande till kommande behov. Vi använder oss av bra teknik som vi tror att du kommer att stimuleras av. Vi lägger upp en individuell utvecklingsplan för dig och ser till att du får den utbildning du behöver. Vi verkar på en internationell arena och du kommer därför vara med på en spännande resa där utvecklingen är både rolig och utmanande!

Placeringsort 

Tjänstens placeringsort är Strängnäs med tillsättning så snart som möjligt.

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär tio minuter vardera. SPM Instrument tillämpar arbetsprov i ett senare skede.

Låter den här tjänsten intressant för dig? Vi berättar gärna mer! Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88 eller lisa@norenlindholm.se. Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se snarast. 

Välkommen med din ansökan!