Elektronikingenjör

Är du elektronikingenjör och vill ansluta till en organisation som karakteriseras av sin position som världsledande inom sin nisch? Nu söker vi dig som vill arbeta med programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner, produkter som är världsunika! Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I denna roll utgår du från huvudkontoret i Strängnäs. Vi erbjuder en hybrid arbetsmodell där vissa av dina arbetsuppgifter kräver arbete på plats, medan du andra dagar kan jobba på distans. Detta är en direktrekrytering till SPM Instrument, där Wrknest stöttar i rekryteringsprocessen.

Som elektronikingenjör ingår att utveckla och underhålla SPM instruments produkter som används för tillståndskontroll på industriell utrustning. Tillsammans med ditt team ansvarar du för SPM instruments produktutveckling och deltar i hela konstruktionskedjan av hårdvaran vilket innebär att vara med från kravställning till utvärdering och beslutsfattning kring val av komponenter.

Din profil

Vi söker dig som har

  • universitetsutbildning inom elektronik
  • några års erfarenhet av rollen som elektronikingenjör eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet inom konstruktion där du arbetat med scheman för att representera elektriska kretsar och system
  • goda kunskaper i engelska.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i potentiellt explosiva miljöer med tillhörande säkerhetsföreskrifter.

Rollen kan till viss del formas utifrån tidigare erfarenhet, så sök gärna tjänsten även om du inte har erfarenhet av alla ovanstående punkter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och på företaget. Därför söker vi dig som är driven, prestigelös och samarbetsvillig. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Låter den här tjänsten intressant för dig? Skicka din ansökan med meritförteckning till karriar@spminstrument.se.

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Strängnäs (hybrid)
Omfattning: Heltid, 40h /v
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Välkommen med din ansökan! Ansök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.