SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Vice Teknisk chef

Vår R&D-avdelning utvecklar programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner. Vi behöver nu förstärka teamet med en kollega som agerar teknisk samordnare kombinerat med inslag av ledarroll i form av Vice Teknisk chef. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i en bred och variationsrik roll med att stötta R&D-organisationen samt vår Tekniska chef med olika slags arbetsuppgifter. Här finns möjligheten att forma rollen utifrån din potential samt tidigare erfarenhet! Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som Vice Teknisk chef hos oss kommer du att ha en minst sagt varierad vardag med många olika arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer att vara inblandad och delta i utvecklingsarbete och projekt vilket ställer krav på struktur och att kunna hantera många uppgifter samtidigt. Tjänsten innebär bland annat att planera, samordna och följa upp utredningar, samordna och leda olika projekt samt projektdokumentation.

 För den som vill arbeta mer kreativt finns möjlighet att i projektteam arbeta med att ta fram nya produkter eller annat arbete som driver utvecklingen framåt.

 Vidare innebär rollen mycket samarbeten och att samordna information till berörda. Du ges det mandat som krävs för att stötta vår Tekniska Chef och detta kan formas utifrån din potential samt vad du ser som ditt nästa karriärskliv.

Din bakgrund

Rollen passar dig som trivs i hetluften och som tycker om att ha många kontaktytor. Du behöver ha ett tekniskt kunnande och kan med fördel ha en ingenjörsbakgrund inom hårdvara, exempelvis inom elektronik. Har du jobbat i en liknande roll tidigare är det en fördel men inget krav –  huvudsaken är att du är van vid att samarbeta med andra och att du förutom det tekniska kunnandet har driv, kommunikationsförmåga och en härligt positiv inställning.

Du ges även möjlighet att få vara med och forma företagets arbete och påverka på ett mer övergripande plan.

Dina personliga egenskaper

Som person har du en positiv och problemlösande inställning och vill ständigt jobba för förbättringar. Du har god projektförståelse och är van att driva arbeten samt projekt. Vidare har du ett genuint intresse för andra människor och en god service- och samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs att du är van att hantera många arbetsuppgifter, är strukturerad och också mån om att komma i mål med arbeten.

Placeringsort

Tjänstens placeringsort är Strängnäs med tillsättning så snart som möjligt.

Låter den här tjänsten intressant för dig?

Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88. Din ansökan registrerar du snarast på www.norenlindholm.se  senast den 5 mars.  Notera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär tio minuter vardera. SPM Instrument tillämpar arbetsprov i ett senare skede.

Varmt välkommen med din ansökan!