SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Verkstadsarbetare

Till dig som vill ingå i vårt produktionsteam Verkstad erbjuder vi ett stimulerande och utmanande arbete. Din arbetsuppgift blir att tillsammans med gruppen nå uppsatta leverans- och kvalitetsmål samt förse den interna monteringsavdelningen med bearbetat material. På avdelningen bearbetar vi många olika typer av material, rostfritt stål/plåt, mässing, aluminium, plaster etc.

Vi söker dig som har erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete eller är nyutbildad inom verkstadsteknik med ett intresse av att utvecklas och lära dig mer. Du ska ha ett intresse av den senaste tekniken inom material och bearbetning. Verkstadsarbetet innebär arbete med trumling, manuell svarvning, fräsning, borrning, stansning, och slipning mm. Tjänsten kräver inte tidigare erfarenhet av CNC-arbete.
Du måste kunna jobba självständigt enligt instruktioner och samtidigt ha gruppkänsla i dig från början. Ordning och reda är ledord och administrativa arbetsuppgifter förekommer. Har du erfarenhet av metoderna inom LEAN är det positivt. 

Du bör ha erfarenhet från verkstadsindustri och/eller lämplig utbildning från skola. I tjänsten igår även en del skötsel och underhåll av företagets fastighet.

Arbetstiden är dagtid. 

Placeringsort

Tjänstens placeringsort är Strängnäs.

Är du den vi söker?

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat – skicka därför din ansökan med meritförteckning till karriar@spminstrument.se så snart som möjligt, dock senast den 26 febuari.

Frågor kring tjänsten besvaras av Niklas Halling, Operations & Materials Manager, via epost eller telefon 0152-225 73.