SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Mjukvaruutvecklare: React och TypeScript

Vår R&D-avdelning utvecklar programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en duktig frontend-webbutvecklare, som brinner för att använda de senaste webbteknikerna och verktygen. Placeringsort för denna tjänst är Strängnäs.

Vi strävar ständigt efter att förbättra och vidareutveckla våra system med nya smarta och innovativa funktioner för att tillgodose våra kunders behov, förenkla deras vardag samt, inte minst, se till att deras maskiner och tillverkningsprocesser fungerar optimalt.

En avgörande faktor i att vi lyckas är att vi kan presentera det data vi samlat in och genererat, på ett modernt, lättillgängligt och tilltalande sätt. För detta använder vi bl.a. webbtillämpningar byggda med React och TypeScript, där vi nu söker ytterligare en duktig och driven utvecklare.

Dina arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare hos oss arbetar du i huvudsak med programmering, men även viss specning och design kan ingå i arbetet. Det du programmerar sker i öppet och nära samarbete med både kunder och våra egna vibrations- och applikationsspecialiser. Ditt behov av kreativitet och att få göra spännande tekniska lösningar kommer till sin rätt hos oss. På vår utvecklingsavdelning finns många erfarna kollegor inom såväl mjukvara som elektronik, hårdvara och mätmetoder, som kommer att inspirera och stötta dig i ditt arbete.

Det du utvecklar kommer att användas av professionella användare i olika industrier runt om i hela världen.

Utvecklingen sker med moderna och kraftfulla verktyg och program, som du själv är med och väljer.

Din bakgrund

Vi söker dig som

  • vill utveckla moderna webbtillämpningar med React och TypeScript för användning i industrin
  • har erfarenhet av webbutveckling (helst React och TypeScript, men även javascript, CSS, m.m.).

Rollen kan till viss del anpassas, varför din bakgrund kan variera från ovan. Exempelvis kan möjlighet finnas att kombinera rollen med backendrelaterat utvecklingsarbete.

Vårt koncernspråk är engelska och du behöver därför behärska språket i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper

Personliga egenskaper som vi värdesätter är egen drivkraft, noggrannhet och analytisk förmåga. Du uppskattar utmaningar, är en kreativ problemlösare med stort engagemang och lockas av att arbeta i en miljö med internationell prägel. Du är social och van vid att ta ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga och gärna delar med dig av dina kunskaper.

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan med meritförteckning snarast till karriar@spminstrument.se.

Frågor kring tjänsten besvaras av Per-Ola Lidholm via karriar@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.