SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Vi tillhandahåller förutom instrumentering, teknisk service, support och utbildning. Huvudkontoret ligger i Strängnäs, där också forskning och utveckling, huvuddelen av tillverkningen samt marknadssupport är stationerade. Strängnäs är även bas för den svenska försäljningsorganisationen. Koncernen SPM har ca 200 anställda, varav ca 80 i Strängnäs.

Lagerarbetare

Till vår avdelning Operations & Materials i Strängnäs söker vi nu en lagerarbetare.

Vi söker dig som till naturen är noggrann och bra på att hålla god ordning och reda, med var sak på sin plats. Du har en god förmåga att ta till dig information både skriftligt och muntligt.

Tjänsten som lagerarbetare innefattar ett flexibelt arbetssätt och varierande arbetsuppgifter som bland annat inleveranser, orderpackning och kvalitetskontroll av företagets produkter. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör även löpande inventering.

Vi söker dig som behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt har god datorvana. Truckkort är meriterande men inte ett krav.

Tjänsten som lagerarbetare är säkerhetsklassad och kräver godkänd registerkontroll. Bifogat CV ska styrka arbeten och vistelse minst 5 år tillbaka i tiden. Alla luckor mer än 14 dagar måste styrkas med intyg eller liknande.

Är du den vi söker?

Mejla din ansökan snarast till karriar@spminstrument.se. Intervjuer kommer att ske löpande via Teams.

Frågor kring tjänsten besvaras av produktionschef Niklas Halling via karriar@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.