Vibrationskonferensen IMVACs logotyp

SPM Instrument deltar i vibrationskonferensen IMVAC

Kommande höst äger den första internationella Machine Vibration Analysis Conference (IMVAC) rum i Orlando, Florida. Konferensen, som arrangeras av Mobius Institute med SPM Instrument som en av huvudsponsorerna, är en konferens för professionell utveckling med fokus på alla aspekter av vibrationsövervakning och analys.

IMVAC erbjuder ett mycket omfattande program med bland annat workshops, rundabordsmöten, en mässa för utställare inom teknik och tjänster, samt en mängd intressanta presentationer - varav två ges av Tim Sundström, Manager of Strategic Sales & Applications på SPM Instrument. Tim Sundström kommer att presentera HD ENV och SPM HD, två unika High Definition-teknologier för lönsam tillståndskontroll. I monter nr 10 på IMVAC Expo är mässbesökare välkomna att träffa våra experter för att få veta mer om SPM’s effektiva totallösningar för tillståndskontroll.

Som en av huvudsponsorerna hälsar SPM Instrument dig välkommen till konferensen som pågår mellan 31 oktober och 2 november; följ registreringslänken nedan för att få ytterligare 10% rabatt på anmälningsavgiften! http://www.vibrationconference.com/spm/