Användarträff 2015

Följ med oss på årets Användarträff som i år är förlagd till Gästrikland och Dalarna!

16 september

Vi samlas på Elite Grand Hotell i Gävle kl 11.30 för att äta en gemensam lunch kl 12. Efter lunch kl 13 kör vi igång med presentationer av våra senaste produktnyheter: HD ENV, DuoTech givare, Intellinova Parallel, Elektroniskt stetoskop ELS14 och sist men inte minst nya Condmaster®Ruby 2016. Under kvällen serveras en middag i hotellets restaurang från kl 18.

Programmet för eftermiddagen:

  • Öppnande av Användarträffen, presentation av program, deltagare och SPM:are.
  • HD ENV® – en ny era inom vibrationsövervakning
  • Condmaster®Ruby 2016 – nya funktioner
  • DuoTech – kombination av två unika mättekniker i samma givare, HD ENV och SPM HD
  • Intellinova Parallel MB – för parallell mätning på fyra kanaler med ModBus-kommunikation
  • Elektroniskt stetoskop ELS14 – med möjlighet till ljudinspelning och nedladdning av ljudfil
  • Case från verkligheten med HD-teknologi

17 september

Vi avreser med buss kl 8 mot Boliden Garpenbergs nya gruva där vi under förmiddagen gör en rundvandring i anrikningsverket och får ta del av hur online och portabel utrustning för tillståndskontroll från SPM används för mätningar på gruvans kritiska maskiner. Vi äter lunch inne på området och avslutar med en presentation från Boliden om hur de arbetar med FU och tillståndskontroll. Vi åker därefter med bussen tillbaka mot Gävle. Vi gör ett stopp på vägen för en gemensam aktvitet. Efter aktiviteten åker vi tillbaka till Elite Grand Gävle för att avsluta dagen med en middag kl 19.

18 september

Avfärd efter frukost.

Vi behöver din anmälan senast 13 augusti. Självkostnadspris: 5.995 kr exkl. moms per person. Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat!

Anmäl dig via info@spminstrument.se, tel 0152-225 00 eller fax 0152-150 75. Vid anmälan ber vi dig samtidigt att informera om eventuella allergier (laktos, gluten etc.). Efter anmälan kontaktar vi dig för bekräftelse.

Önskas hjälp med reseförslag kontakta gärna någon av våra säljare eller servicetekniker.

Tomas Årman
SPM Instrument AB, Svensk Försäljning