Den nya versionen av mjukvaran Condmaster Ruby® innehåller ett flertal nya, kraftfulla funktioner och ökad användbarhet, däribland avancerad funktionalitet för de nyligen lanserade mätinstrumenten Leonova Diamond® och Leonova Emerald®.


Screen dump from Condmaster Ruby

 

En av de nya funktionerna är Publicering av larm och trender på Internet, som gör det möjligt för användare att se trendgrafer och larm via de flesta mobila enheter med Internetanslutning (t ex smartphones, tablet och dator) utan att behöva tillgång till Condmaster. På så sätt kan du enkelt övervaka kritiska maskiner eller utrustning med försämrad driftskondition när du har jour eller är på språng.

Fler nyheter:

  • Measuring point imaging kopplar bilder till mätpunkter, och kan visas i olika delar av Condmaster, t ex larmlistan, Grafisk Utvärdering, Colored Spectrum Overview, etc.
  • Highlighted measuring points: För att hålla ett extra öga på särskilt intressanta mätpunkter kan utvalda sådana framhävas i mätpunktsträdet och visas i ett separat fönster.
  • HD Order Tracking: Avancerade algoritmer som ger exceptionellt detaljerade spektrum utan problem med smetning (smearing). 
  • Röstinspelning: Röstkommentarer kan spelas in i samband med mätning (i .wav-format) och därefter spelas upp i Condmaster.