Bild på dalahäst
Följ med oss på årets Användarträff som i år är förlagd i Dalarna! En stor produktnyhet kommer att se dagens ljus och presenteras för den svenska marknaden; missa inte detta unika tillfälle att få informationen först.

Vi kommer besöka Stora Enso Kvarnsveden Pappersbruk där vi får bekanta oss med deras tillverkning av tidningspapper av olika kvalitéer samt få insikt i deras arbetssätt och erfarenheter av tillståndskontroll, med både online- och handmätning.

1 oktober

Långväga deltagare samlas på First Hotel Brage i Borlänge (boende första natten ingår inte i anmälningsavgiften) kvällen innan Användarträffen drar igång. Under kvällen serveras en middag i hotellets restaurang.

2 oktober

Gemensam avfärd från First Hotel Brage kl 7.45 till Kvarnsvedens Pappersbruk. För deltagare som väljer att komma direkt samlas vi vid vakten kl 8. Vi inleder med en genomgång av programmet, presenterar arrangörer och deltagare samt ”drar av skynket” för SPMs senaste produktnyhet. Lunchen äter vi på Kvarnsvedens Pappersbruk. Under eftermiddagen beger vi oss till Green Hotel i Tällberg. Där genomför vi en gemensam aktivitet under eftermiddagen och avslutar dagen med en middag på hotellets restaurang. Övernattning sker på Green Hotel.

3 oktober

Dag två ägnar vi oss åt kunskapsöverföring och diskussioner i seminarieform. Vi tar bland annat upp följande:

  • Workshop – Erfarenheter från dag 1.
  • Erfarenhet av tillståndskontroll – Flera case och mätningar från olika applikationer. Här vill vi gärna att ni deltagare tar med er egna intressanta case och/eller erfarenheter som ni kan dela med er av.

Dagen avslutas med lunch.

Vi behöver din anmälan senast 17 augusti. Självkostnadspris: 4.495 kr exkl. moms per person.

Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat!

Anmäl dig på www.spminstrument.se, via tel 0152-225 00, fax 0152-150 75 eller info@spminstrument.se. Vid anmälan ber vi dig samtidigt att informera om eventuella allergier (laktos, gluten etc.). Efter anmälan kontaktar vi dig för bekräftelse.

Vi önskar dig en fortsatt skön sommar och hoppas att vi ses på årets Användarträff i Dalarna!

SPM Instrument AB - Svensk Försäljning

Ladda ner 
Ladda ned inbjudan som PDF