Användaträff 2011
Följ med oss på årets Användarträff som i år är förlagd till Mälardalen! Under träffen besöker vi ABB Motors i Västerås där vi får se hur en elmotor blir till med den imponerande monteringen med hjälp av robotar.

Vi kommer även att vara på SPMs huvudkontor i Strängnäs där forskning och utveckling, konstruktion och tillverkning av SPMs produkter sker. Här kommer ni att få jobba praktiskt i gruppform med våra onlineprodukter och handinstrument. Ni får även möjlighet att prova på de olika produkterna och kanske upptäcka nya funktioner som ni aldrig använt.

12 september

Långväga deltagare samlas på Hotell Rogge (www.hotelrogge.se) i Strängnäs kvällen innan användarträffen drar igång. Under kvällen serveras middag i hotellets restaurang.

13 september

Vi samlas på SPM kl 9. Vid behov ordnar vi transport från hotell Rogge till SPM. På SPM inleder vi med genomgång av programmet, presenterar arrangörer och deltagare samt visar upp våra senaste produktnyheter. Efter detta beger vi oss med buss till ABB Motors i Västerås för vårt studiebesök. På vägen dit stannar vi för lunch. Övernattning sker på Gripsholmsvikens Hotell och Konferens i Mariefred.

14 september

Dag två är vi tillbaka på SPM Instrument där vi ägnar oss åt kunskapsöverföring, praktiska övningar och diskussioner i seminarieform. Vi tar bland annat upp följande:

  • Erfarenheter av SPM®HD – fler case och mätningar från olika applikationer
  • Workshop – Praktiska mätningar (”prova-på”) med onlineprodukter och handinstrument

Dagen avslutas med lunch.

Vi behöver din anmälan senast 15 augusti. Självkostnadspris: 3.995 kr exkl. moms per person.

Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat!

Anmäl dig på www.spminstrument.se, via tel 0152-225 00, fax 0152-150 75 eller info@spminstrument.se. Vid anmälan ber vi dig samtidigt att informera om eventuella allergier (laktos, gluten etc.). Efter anmälan kontaktar vi dig för bekräftelse.

Vi önskar dig en fortsatt skön sommar och hoppas att vi ses på årets Användarträff i Mälardalen!

SPM Instrument AB - Svensk Försäljning


Ladda ner 
Ladda ned inbjudan som PDF